match-it-mediators

gratis advies en bellen 088 – 533 0 533  |  binnen 2 uur een mediator  |  door heel Nederland

Over ons

Mediation voor particulieren

Hoe werkt het? Het 3 stappen plan.

1. Gratis intake

U kunt rechtstreeks bellen naar 088-5330533

2. Gratis telefonisch advies

Eén van onze deskundige medewerkers neemt uw situatie met u door en bespreekt de mogelijkheden van een mediationtraject. Ook krijg u antwoord op al uw vragen. Wat is mediation? Wat komt er allemaal kijken bij een  echtscheiding? Hoe los ik mijn arbeidsconflict op? Als u klaar bent voor een afspraak met één van onze mediators, dan zorgen we voor een afspraak.

3. Met de mediator om tafel

Nadat het eerste contact is gelegd met de mediator, maak uw een afspraak om kennis te maken. Meestal begint de mediation dan ook direct, maar u kunt ook eerst even beoordelen of er een klik is.

Onze mediators

Om de keuze makkelijker te maken voor u hebben wij mediators geselecteerd die aan strenge eisen voldoen. Iedere bij ons aangesloten mediator beschikt over:

  1. Erkenning als MfN-registermediator;
  2. Erkenning door de Raad voor Rechtsbijstand;
  3. Erkenning als Rechtbankmediator;
  4. Veel ervaring.

Erkenning, en ervaring van onze mediators

Match-it mediators is een landelijk opererende organisatie die het zoeken naar een geschikte mediator vergemakkelijkt. Alleen de allerbeste en meest ervaren mediators zijn bij ons aangesloten. Maar behalve dat zij veel ervaring hebben, werken zij allen tevens op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand en zijn zij gespecialiseerd in een specifiek werkveld (bijvoorbeeld echtscheiding of arbeidsconflict).

Direct de goede mediator

We maken het u makkelijk door u direct in contact te brengen met de mediator die u het beste kan begeleiden. Dan weet je zeker dat je alles haalt uit een mediationgesprek dat erin zit. 

Landelijk vraagplatform

Ervaren mediators hebben volle agenda’s. Daarom hebben wij bovendien een Landelijke Servicedesk opgericht waar u met al uw vragen terecht kunt. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van echtscheiding, mediation en arbeidsconflict. Al ons advies is uiteraard gratis en vrijblijvend.